Doorgaan naar hoofdcontent

Interessant bedrijf in Erkelenz Duitsland: QsQ Werkzeug- und Vorrichtungsbau (o.a.Lasmallen)

Qualität schafft Quantität* -  is onze filosofie.

*kwaliteit schept kwantiteit 

QsQ een erkende en sucessvolle ontwikkelingspartner voor de automotive industrie, de werktuigbouw, de machinebouw, de aerospace- en andere industrien. Gespecialiseerd in Lasmallen.

Als onafhankelijke dienstverlender is QsQ aan geen concern of ander bedrijf gebonden. En daarom een flexible partner als het om mallen en custom made machines gaat.

Samen met u en uw projectteam werken wij de oplossing voor uw toepassing uit.
Door onze bestens uitgeruste fabricageafdeling en onze competenties zijn wij in staat al dit in de practijk om te gaan zetten.

Wij controleren wat wij beloven.

Naast de lasmallen voor serieproductie, prototypes en specialmachines kunnen wij u ook de bij uw product horende meetmallen aanbieden. Deze ronden het gehele one-stop-shop-proces voor u af.

Alles vanuit 1 adres: 
Na het construeren van de mallen voor serieproductie weten wij waar het er op aan komt. 
Deze kennis gebruiken wij uiteraard voor de meetmal(len). 

QsQ van advies over ontwikkeling, 3D-constructie tot aan de productie op moderne CNC gestuurde productiemachines helpen wij u het beste uit uw productie te halen. Maar onze service gaat verder: montage, afname en inbedrijfstelling op locatie zijn onderdeel van het primaire proces. Korte reactietijden als u onze ondersteuning nodig. Samen met u ontwikkelt QsQ het optimaal concept, individueel en volgens uw wensen en benodigdheden. Hierbij stellen wij aan ons eigen werk de hoogste eisen. Om hieraan te kunnen voldoen investeert QsQ sinds de oprichting in 1998 continu in de opleiding van zijn medewerkers en de technische bedrijfsuitrusting. Door ons kwaliteitsmanagementsysteem (DIN EN ISO 9001) wordt dit dagelijks gedocumenteerd.



Van concept tot oplossing.


Wij zijn de specialist voor het lassen met mallen. Ons bedrijf onderstuend u alomvattend met oplossingen uit een hand omtrent uw lasstoepassing. Zamen met u – ons ontwikkelingspartner - ontwikkelen en realiseren wij het geschikte span- en lasconcept.

Het +plus voor onze klanten:
Oplossingsgerichte advies – perfecte kwaliteit – optimaal resultaat.

Onze mallen worden ingezet voor de productie van prototypes tot geautomatiseerde lascellen. Dit in veel productieomgevingen met een breedte en diepe productiediepte.
Zo worden met onze lasmallen subassemblages van grote OEM automotive leveranciers vervaardigd. Vraag naar een geschikte referentie en wij zullen u een noemen.


www.qsq-erkelenz.de/

Populaire posts van deze blog

Vertical Axis Windturbine (VAWT)

Dit product is al 25 jaar in gebruik op o.a. offshore booreilanden. Deze windturbines zijn oorspronkelijk ontworpen om te functioneren onder de zware omstandigheden van het arctisch gebied waar betrouwbaarheid en veiligheid absoluut noodzakelijk zijn. Deze verticale turbine benut de wind uit elke richting en start zijn energielevering bij windsnelheden van 2 m/sec. De windturbine is bestand tegen turbulentie en windstormen en kan veilig gebruikt worden in gebieden met hogere windsnelheden in tegenstelling tot klassieke windturbines. Voordelen De voordelen van een verticale windturbine t.o.v. een klassieke windmolen met wieken zijn legio: •geen slagschaduw •het ontwerp en de manier van draaien van de Rotor zorgen ervoor dat er geen geluid wordt geproduceerd (0db). Windmolens met wieken maken geluid vergelijkbaar met een espresso machine (50 tot 60db) •30% hogere energieproductie. De VAWT heeft een lagere windsnelheid (2m/sec) nodig om op te starten. Het vergroten naar een h

Voorbeeld indeling van een verkoopplan / salesplan

Hoofdstuk 1: Introductie Hoofdstuk 2: Strategische Context 2.1 Organisatie algemeen     2.2 Diensten/producten        2.3  Visie  2.4 Missie 2.5 Values 2.6  Elevator Pitch Hoofdstuk 3: Commerciële richting 3.1 Kwantitatieve doelstellingen   3.2 Kwalitatieve doelstellingen   3.3  SWOT analyse  (op sales)        3.4 Confrontatie matrix       3.5 Verkoopvisie       3.6 Verkoopstrategie 3.7 Product/markt combinaties 3.8 Doelgroep segmentatie 3.9 Doelgroep bewerking / verkoopmix    Hoofdstuk 4: Commerciële organisatie 4.1 Structuur 4.2 Bezettingsplan      4.3 Samenwerking/communicatie 4.4 Cultuur 4.5 Rol en taken van de salesmanager 4.6 Werving en selectie  Hoofdstuk 5: Commerciële operatie en sturing 5.1 Verkoopproces     5.2 Commerciële targets & productiviteit per kernfunctie 5.3 Kerncompetentie analyse & opleidings- en trainingsbehoeften 5.4 Sturing en controle op doelstellingen 5.5 Sturing op onderliggende key performance indicatoren 5.6 Verkoopgesprek Hoofdstuk 6: D

Interessante links in de Euregio !! Charlemagne !!

Economie www.creative-drive.eu www.creativebusinessguide.eu www.kvk.nl Arbeidsmarkt www.grensinfopunt.nl www.grenzinfopunkt.eu www.werk.nl www.banenrijklimburg.nl www.limburgvac.nl www.eures.europa.eu Infrastructuur en Mobiliteit www.dieeuregiobahn.de www.mobility-euregio.com Overige Actualiteit www.ld.nl www.az-web.de www.nu.nl Verwante organisaties en instellingen www.eurode.eu www.euregio-mr.com www.mahhl.eu www.europedirect-aachen.de www.limburg.nl www.eurocities.eu www.cor.europa.eu Cultureel aanbod en toerisme www.hartvaneuropa.eu www.mobility-euregio.com www.ditisparkstad.nl www.dasistparkstad.eu www.charlzz.com www.onthaasten.eu